Medicina internă

Prevenție, diagnosticare și tratament

Începând cu data de 1 martie 2020, echipa Chiajna Medical Center oferă pacienților analize medicale în regim de urgență, după cum urmează:

 

 

  • Hemoleucogramă – recoltare  digitală pentru adulți sau abord venos

  • Hemoglobină glicozilată

  • INR

Medicina internă se adresează persoanelor adulte și se ocupă cu prevenirea, diagnosticul si tratamentul nechirurgical al afecțiunilor organelor interne.

Afecțiunile tratate de medicina internă sunt afecțiunile respiratorii, cardiace, digestive, renale, osteoarticulare, dar și bolile de sistem, cele care afectează simultan mai multe organe vitale.

Medicii de familie sau generaliști vor îndruma pacientul către medicul internist atunci când acesta prezintă mai multe afecțiuni concomitente sau are simptome neclare, vagi, greu de încadrat.

Majoritatea pacienților suferă de mai multe afecțiuni și necesită tratamente multiple. Medicul internist analizează aceste situații complexe și decide care afecțiune necesită și un consult sau un tratament specializat.

De asemenea, coordonează schemele terapeutice pentru a nu exista suprapuneri de medicație sau reacții adverse ale medicamentelor.

Medicii internisti din cadrul clinicilor noastre vă pot oferi educație medicală, prevenție, diagnosticare, tratament, dar și monitorizare complexă in cazul bolilor cronice.

Clinica Chiajna

Str. 1 Decembrie 1918 nr. 211
Chiajna, Ilfov 077040

0729 129 616

0726 301 569